J-10, Η Κινέζικη Όψη Του Lavi;

aviationlive | 7/10/2014 07:20:00 μ.μ. | 4 σχόλια

 Μια φωτογραφία που ενισχύει τις φωνές εκείνων που υποστηρίζουν ότι το J-10 έχει δυτικές ρίζες, ανέβηκε πριν λίγες ώρες στο "Κινέζικο" διαδίκτυο... Αντιπροσωπεία Κινέζων (άγνωστη η ιδιότητα των περισσότερων) φωτογραφίζονται μπροστά από το πρωτότυπο IAI ''Lavi''. Όπως αναφέρεται στη πηγή της φωτογραφίας  ο τέταρτος από τα δεξιά είναι ο Song Wencong, σχεδιαστής του J-10.



Category: , , ,

4 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    ποσο χαιρομαι που βλεπω αυτην την φωτογραφια!!! Εχει πλακα οταν καποιος κρυβεται πισω απο το δακτυλο του
    Σχ.1σε αυτην την περιπτωση δεν εδωσα τα σχεδια του lavi στους κινεζους, πουλησα ολο το αεροπλανο...)
    Σχ.2 Θελω και η χαρα δεν με αφηνει και βγαζω φωτογραφια με το lavi... τι μυστικο πας να κρατησεις οταν βγαζεις φωτογραφιες δεν μπορω να καταλαβω.
    Σχ.3 Η φωτο μου θυμησε ενα ντοκυματερ για την Νοτια Αφρικη εποχη απαρχαϊντ και με το τι οπλα συμβατικα και οχι μονο ειχαν φτιαξει και οταν ειδαν οτι πλησιαζε το τελος με αργους ρυθμους αλλα πλησιαζε που τα εστειλαν....

    Μπραβο σε οποιον την βρηκε και την ανεβασε
    Χρηστος

  2. Οι φίλοι μας οι Ισραηλινοί πρόσφατα έχασαν και μερικούς κινητήρες http://www.aviationlive.org/2012/12/f-16.html αν σε αυτή τη περίπτωση δεν περιμένω αναμνηστικές φωτογραφίες.

  3. gvla says:

    Σίγουρα οι περισσότεροι όταν πρωτοείδαμε το J-10 είπαμε ότι είναι καθαρό αντίγραφο του Lavi και να που μια φωτογραφία το αποδεικνύει..

  4. Manolis says:

    Απ'εξω ναι, ηταν φανερη η ομοιοτητα. Το θεμα ομως δεν ειναι τα εξωτερικα (αεροδυναμικα) στοιχεια τοσο, οσο τα "εντοσθια" , δηλ. κινητηρας και ηλεκτρονικα. Εκει παιζεται το παιχνιδι!