Συμμετοχή Tης ΠΑ Στην Άσκηση ''EATT 2014''

aviationlive | 6/13/2014 07:02:00 μ.μ. | 5 σχόλια


H Πολεμική Αεροπορία πρόκειται να συμμετάσχει στην πολυεθνική αεροπορική άσκηση "European Air Transport Training 2014", (16-27.06), με ένα Αξιωματικό ως παρατηρητή και έναν Αξιωματικό ως σύνδεσμο, τέσσερα F-16 Block 52+ της 337Μ "Φαντασμα" και ένα ΑΣΕΠΕ της 380Μ. Τα εναέρια μέσα θα επιχειρούν από τις μητρικές τους Μονάδες.

Picture 562

Η άσκηση διοργανώνεται από τη Βουλγαρία, στο διεθνές αεροδρόμιο Plovdiv και θα διεξαχθεί εντός του FIR Σόφιας, ενώ σκοπό έχει την παροχή επιχειρησιακής εκπαίδευσης τακτικού επιπέδου σε πληρώματα μεταφορικών αεροσκαφών.

Στην "European Air Transport Training 2014", θα συμμετάσχουν με προσωπικό και μέσα το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Ιταλία, η Λιθουανία, η Νορβηγία, η Ολλανδία και η Τσεχία, ενώ αρκετές χώρες θα συμμετάσχουν με παρατηρητές. 

Category: , , , , ,

5 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Ενδιαφερον οτι μπαινει κοκκινο καλυμα και στην κεραια,(ενταξει αυτα των κινητηρων και των Pitot)αλλα αυτο σημαινει οτι καποιος πρεπει να κανει τον Ταρζαν(ισως για αυτο ειναι οι κιτρινες σκαλες διπλα)

  2. Μην μπει κανένα πτηνο στον αεραγωγό :)

  3. Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση, αλλά τι είναι αυτό το ¨τσουνί" ρε παιδιά κάτω στο Erieye (περίπου εκεί που είναι το Ο από το Aviationlive).
    Δεν το έχω δει σε άλλες φώτο του συγκεκριμενου τύπου πάντως

  4. Ανώνυμος says:

    Eγω παλι το βλεπω σε ολες,απαρτιο του ΕSM/EW πρεπει να ειναι.