Στο Ολλανδικό Κοινοβούλιο ''Οι Παιδικές Ασθένεις'' Του NH90 NFH

aviationlive | 4/22/2014 08:23:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Το Ολλανδικό κοινοβούλιο απασχόλησαν, οι "παιδικές ασθένειές" του ΝΗ90. Η υπουργός άμυνας Hennis-Plasschaert μίλησε για τα παράπονα των πληρωμάτων για τα υψηλά επίπεδα θορύβου καθώς και την εμφάνισης εκτεταμένης οξείδωσης σε δύο ελικόπτερα NH90 NFH.

(C) defensie.nl
Kατά την περιοδική επιθεώρηση του N227, που το περασμένο χρόνο συμμετείχε στην επιχείρηση Atalanta διαπιστώθηκε εκτεταμένη οξείδωση (χωρίς να δίνονται λεπτομέριες), ομοίως και για το N233 που το 2013 είχε αναπτυχθεί στη Καραϊβική Θάλασσα, αντίστοιχα προβλήματα είχαν εντοπίσει και οι Γάλλοι σε δύο ελικόπτερα. Για το ζήτημα έχει ενημερωθεί ο κατασκευαστής, η NAHEMA (NATO Helicopter Management Agency) καθώς και οι χώρες χρήστες του τύπου.

Ταυτόχρονα όπως έγινε γνωστό τα πληρώματα που πετούν με το ελικόπτερο, είχαν αναφέρει ενοχλήσεις στην ακοή τους και υψηλά επίπεδα θορύβου στη καμπίνα και το πιλοτήριο. Μέχρι να διερευνηθεί πλήρως το ζήτημα και να διασφαλισθεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ακοή τους αποφασίσθηκε ο περιορισμός του πτητικού έργου σε μία ώρα / ημέρα.


AFM 14-2, trouw.nl, sheppard media

Category: ,

0 σχόλια