Βενεζουέλα : L-15 Για Την AMNB ;

aviationlive | 4/08/2014 07:50:00 μ.μ. | 6 σχόλια


H υπουργός άμυνας της Βενζουέλας Jefa Carmen Meléndez, αποκάλυψε πως σύντομα η AMNB (Bolivarian National Military Aviation) θα παραλάβει νέα αεροσκάφη προκεχωρημένης εκπαίδευσης. Στο δελτίο τύπου αν και κατονομάζονται τα Hongdu L-15 παρ' όλα αυτά δεν γίνεται γνωστός ο αριθμός των αεροσκαφών που θα παραληφθούν, ούτε λεπτομέρειες για το κόστος της συμφωνία με τους Κινέζους. 

Category: ,

6 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    http://www.fav-club.com/venezuela-adquirio-aviones-de-entrenamiento-de-combate-l15/

  2. gvla says:

    Οι κλώνοι του ΥΑΚ-130 θα κατακτήσουν την παγκόσμια αγορά, τελικά....

  3. Unknown says:

    Έχω να κάνω δύο ερωτήσεις, πρώτον πως λέγονται οι άνθρωποι που κατάγονται από την Βενεζουέλα και δεύτερον από που βρίσκουν χρήματα και αγοράζουν πολεμικό υλικό και μάλιστα καινούργιο??

  4. Βενεζουελάνοι,πετρέλαιο.

  5. Manolis says:

    To "πετρελαιο" δεν ειναι αρκετη εξηγηση για τη χωρα του Τσαβες και του Μαδουρο. Πρεπει να διευκρινησουμε φιλε TAKISKYTHERA οτι εχει ενα απο τα πιο διεφθαρμενα και γραφειοκρατικα κυβερνητικα μορφωματα του κοσμου, με αποτελεσμα οι κατοικοι της (πετρελαιοπαραγωγου!) χωρας (οσοι βεβαια ειναι εκτος "συστηματος" - τι μου θυμιζει?) να υποφερουν απο χρονιες ελλειψεις βασικων αγαθων. Και ολα αυτα , παρα τις "αγωνιωδεις" προσπαθειες του αρμοδιου Υπουργειου Ευτυχιας των πολιτων (δεν κανω πλακα , απο 100 περιπου υπουργεια/υφυπουργεια , εχουν και τετοιο...).

  6. Unknown says:

    @ aviationlive Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
    @ Manoli Αυτό το πετρέλαιο εάν δεν διαχειριστεί σωστά, μάλλον κατάρα είναι για όποια χώρα διαθέτει αποθέματα παρά ευλογία. Το ίδιο ισχύει και για τη χώρα μας φυσικά και δυστυχώς δεν βλέπω κάποιο λόγο να αισιοδοξώ. Αντίθετα μάλιστα πολύ φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα λέμε μακάρι να μην τα είχαμε (βλέπε λόγια ΓΑΠ).